Pjevačica Ceca Ražnatović iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje preko trideset godina i jedna je od najpopularnijih u Srbiji. Ona se po prvi put pojavila na estradi kada je imala samo 16 godina i tada je postala poznata po pjesmi Cvetak zanovetak.

Svi pjevači  i pjevačice koji tek započinju svoje karijere ne mogu da biraju puno i uzimaju pjesme koje im autori ponude a kasnije te pjesme više nikada ne bi izvodili niti bi ih uvrštavali na svoje albume. Kada je u pitanju Ceca ona je uvijek otovreno govorila da joj nisu drage pjesme koje su joj davali da pjeva na početku karijere poput već pomenutog Cvetka ali i Kupuj majko cipelice.

Međutim pjevačica se najviše stidi pjesme Greška koju nikada ne izvodi na svojim nastupima. Sličan slučaj je i sa Viki Miljković koja je na početku svoje karijere u devedestim snimala sve i svašta a danas se stidi i svojih spotova. Pjesma Beži Milane je ona koju nikada ne izvodi na svojim nastupima.

Mnogi ne znaju da je i Saša Popović želio da bude solo pjevač i tada je u duetu sa Zlatom Petrović snimio pjesmu Horoskop ali su je se kasnije oboje odrekli. Vera Matović koja je na vrhuncu svoje slave bila u sedamdesetim i osamdesetim godinama nikada ne pjeva pjesmu Klackalica za koju je snimila i spot koji je bio jako popularan. Mira Škorić se, čini se, stidi svoje pjesme Oboje ću da odležim, koju je snimila 2000. godine i po prvi put je izvela javno na gostovanju u emisiji koju je vodio Minimaks i nije je izvela ni na nedavno održanom koncertu povodom 30 godina karijere.

Preporučujemo