Ove stepenice su hit! Dok ih je pravio svi su se smijali: A čekajte da vidite kako je ispalo na kraju: Ljudi ruše stepenice da bi NAPRAVILI OVAKVE (FOTO)

0

Arhitektura je zaista umjetnost.

Ovo je poziv koji ne mogu svi imati. Zašto? Vrlo jednostavno, za ovo se treba roditi. Međutim, iako su neki završili školu za ovu struku, znaju se desiti propusti. To je baš zbog toga što zaista morate voljeti ono što radite.

Od betonske saksije pa sve preko kuća do najvećih zgrada, grade veliki arhitekti, koji zaista zaslužuju veliku pažnju i zahvalnost.

Tako je i ovaj čovjek imao odličnu ideju za stepenice ispred svoje kuće, koje su zaiste bile stepenice koje još nisu bile viđene nigdje. Ali, on je bio “običan” čovjek, odnosno čovjek koji nije imao poziv arhitekta, ali je bio nadaren za ove stvari.

Kad je stavio cijelu ideju na papir, svi su mu rekli da je to smiješno, da je neizvodivo, da nema šanse da se to može napraviti.
Teško je bilo naći majstore koji bi ovo radili, pa je zbog toga počeo sam uz pomoć porodice.

Kad je krenuo da pravi kalup za ove stepenice, svi su sa čuđenjem gledali, čak su i ugledni majstori davali kritike i govorili da im to neće izdržati, da projekat neće uspjeti. Ali, uprkos tome, ovaj čovjek nije htio da odustane.


Na kraju kada je završio sve što je htio, rezultat je oduševio sve, nisu mogli da vjeruju da je tako dobro ispalo.

Sad svi žele ovakve stepnice.

Ovo je samo dokaz da volja može sve i da nikada ništa ne trebate potcjenjivati.

Preporučujemo