Ove godine NEPOŽELJAN: Oglasio se Bogdan dok je trajala Anastasijina žurka! (FOTO)

0

Glavna vijest u Srbiji je posljednja dva dana bila proslava 24-og rođendana Anastasije Ražnatović na kojoj se sakupilo pola estrade a tu je bio i njen novi dečko poznati fudbaler Nemanja Gudelj koji je sa porodicom stigao iz Španije na ovaj važan dan.

I dok su novinari i papraci čekali ispred restorana  u kojem je bila proslava da zabilježe ko je sve pozvan i ko je došao da uljepša slavlje neki su se zapitali da li će biti pozvan i Bogdan Srejović bivši dečko Cece Ražnatović koji je prošlegodine bio jedan od glavnih gostiju jer su oboje nakon raskida tvrdili da su ostali prijatelji do kraja života.

Međuitm po svemu sudeći ove godine nieje bio pozvan na gala slavlje jer je on isto veče kada je Anastasija pravila žurku objavio fotke i video snimke iz jednog drugog beogradskog restorana u kojem je goste zabavljao Aca Lukas. Može se vidjeti da je Bogdan uživao u društvu velikog broja prijatelja i atmosferi koju je napravio Lukas a donekle je i razumljivo što nije bio pozvan na proslavu Cecine kćerke jer su se na njoj okupili samo najbliži.

Inače ljubavni život majke i kćerke je posljednjih par godina u žiži medija jer se prvo Ceca po prvi put nakon Arkanove smrti pojavila u javnosti sa drugim muškarcem Bogdanom i nije krila da je sretna i zaljubljena pa je mnoge iznenadio njihov nagli prekid. S druge strane Anastasija je bila u vezi pet godina sa Đorđem Kuljićem mladim biznismenom iz Novog Sada i kada su svi očekivali da će se za njega i udati njih dvoje su također prekinuli. I dok je Ceca još uvijek sama ili bar tako izgleda kćerka je vrlo brzo uplovila u vezu sa fudbalerom.

Preporučujemo