OVAKVU SCENU SIGURNO NISTE JOŠ VIDELI! Pogledajte šta se dešava na jednoj crnogorskoj plaži: PA DA LI SU OVI LJUDI NORMALNI?!(VIDEO)

0

I ovu subotu se družimo uz neke morske zanimljivosti, kao i anegdote koje se dešavaju na crnogorskim i hrvatskim plažama. Jako puno je zanimljiv stvari koje se mogu pokupiti od turista sa silnih delova sveta,a  pomoću društvenih mreža, to se jako brzo raširi po internetu Još ako je zanimljivo i orginalno, ,onda on postane viralan za jako kraatko vreme. 

Verujemo da ste i vi sami jako puno puta do sada viđali turistu u papučama i kupaćem, a da je na nogama imao čarape na +40 stepeni?! Tu se uglavnom radi o osobama koje imaju slabu cirkulaciju krvi, ili onih koji dolaze iz Poljske ili Češke, a koji imaju inače takvu naviku da na papuče i sandale oblače čarape na sred plaže. 

Međutim, mi se danas fokusiramo na turiste iz Bosne i Srbije, koji su masovno krenuli da kontriraju hrvatskim turističkim mestima, koji su ih prozivali da su paradajz turisti i da ništa ne troše po restoranima. Legenda je da se u gepeku donese krompir, paprikee i osstale namirnice i da se kuha po privatnim smeštajima, a da se na skupa mesta skoro nikako ne izlazi. 

Tako je iz Baške vode pre par dana izašla preluda slika na kojoj cela porodica ruča za stolom, a na sredini je stojal cela šerpa sa ručkom. Čak su im se pridružili i neki domaći turisti. Međutim, sledeća slika sa jedne plaže je sve potukla, jer su ovi turisti okrenuli celoo janje naa plaži, a turisti su samo vadili telefone i slikali ovu i više nego neobičnu scenu. 

Preporučujemo