Ovakvu proslavu Srbija još nije vidjela… “Moj Jakov je najveći Srpski sin! Zato i zaslužuje tortu od 5 000 eura”… NAPRAVILI MALI GRAD ZA DJECU…

0

Popularna pjevačica Seka Aleksić je uz svog supruga najsretnija žena na svijetu, barem toliko možemo vidjeti sa slika na društvenim mrežama. Prije par godina su odlučili da se odsele iz Beograda, a tamo su dobili i dvoje djece.

Jučer je mali Jakov proslavio svoj 5 rođendan, a na Sekinom Instagramu možete vidjeti prelijepe slike sa ove proslave. Seka i Veljko su za svog nasljednika priredili veliko slavlje u jednom restoranu, a kao iznenađenje su im doveli crtani junake Mašu i Medu. Svi su nosili majice na kojem je pisalo njegovo ime i slika klovna.

Cijeli prostor je bio dekorisan kao cirkus, dok su figure životinja bile poredane po stolovima, po podu, a centralna figura je bio veliki junak Spajdermen. Također je i rođendanska torta bila cirkuski šator sa figurama majmuna i medvjeda koji izvode vratolomije. Veljko i Seka su na rođendan pozvali najuži krug prijatelja i njihovu djecu, a na pitanje koji bi poklon volio imati, on je odgovori da bi volio imati seku.

Preporučujemo