OVAKO SE ĐOKOVIĆI PONAŠAJU KAD NEMA KAMERA: Dadilja otkrila pravu istinu o njihovom odnosu, šok!

0

Iako mnogi od nas prate slavne ličnosti i često zaboravljamo da oni nisu neka sveta bezgrešna bića, i dalje nas interesuje kako te njihove uobičajene strane izgledaju kada nisu ispred kamera. Uvijek se pitamo da li su dobri roditelji, ljubavnici, prijatelji i slično svojima najbližima jer nas to nekako povezuje.

Svi mi, bez obzira na slavu ili novac, imamo tu neku želju da pripadamo negdje i da imamo svoje voljene kraj sebe pa tako i slavne ličnosti. Danas se osvrćemo na privatni i porodični život slavnog tenisera Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene Đoković te kako njih dvoje odgajaju djecu Stefana i Taru. Ovaj dvojac je poznat Srbiji i svijetu po svojim stavovima i modernom načinu života, i neki ih zbog toga vole a neki baš i ne. Bilo kako bilo, njihova dadilja otkriva da oni zaista najviše od svega vole vrijeme provoditi sa porodicom i ići na odmore zajedno.

Novak nije uvijek u prilici da bude tu radi svoje aktivne teniserske karijere, ali Jeleni ne smeta da bude stub porodice. Otkriveno je da oni svoju djecu ne tuku i smatraju da su prethodne generacije griješile u tome. Jelena i Novak se trude da djecu vaspitavaju na ljepši i pristupačniji način.

 

Jelena i Novak su vegani, tj. jedu sve što nije životinjsko i nastoje da djecu hrane na isti način. Iako mnogi stručnjaci upozoravaju protiv veganske ishrane kod djece u razvoju, čini se da Đokovići žele da svoju djecu naviknu na ishranu bez mesa i životinjskih proizvoda od malih nogu.

 

Preporučujemo