OVAKO PREMINULI POKUŠAVAJU DA KOMUNICIRAJU SA NAMA: Jasni znakovi da su voljene osobe pored nas i žele da poruče nešto!

0

Smrt nije laka stvar i mnogi se boje tog dana kada će morati napustiti ovaj svijet. Religije i druga uvjerenja su dale ljudima utjehu da postoji neki drugi svijet na koji naše duše odu poslije smrti i da odatle možemo slati neke signale i poruke našim voljenima koji tuguju za nama.

Čak 60% udovaca i udovica tvrdi da su ih duše njihovih pokojnih supružnika kontaktirale kaže Jacquelin Hayes sa Univerziteta Milano koja je sprovela istraživanje na ovu temu. Poznati medijum po imenu Praf tvrdi da je stalno povezan sa dušama preminulih i da tvrde kako je smrt samo obična iluzija. Praf navodi da postoji sedam znakova da su duše preminulih blizu vas i da vam žele poslati poruku. Prvi znak je navodno da vam dolaze u snove i da ih trebate poslušati. Drugi znak je osjećaj da niste u potpunosti sami u nekoj praznoj prostoriji jer se jasno osjeti prisustvo duhova.

Ukoliko vam se javljaju misli koje nisu karakteristične za vas, Praf tvrdi da je to treći znak, a četvrti je da osjetite specifičan miris te osobe čija duša se javlja iz zagrobnog života. Kaže da je peti znak pojava ptice, duge ili leptira u neko posebno vrijeme i na posebnoj lokaciji vezanoj za tu osobu.

Ako se pojavljuju neki brojevi vezani za datum smrti pokojnika ili ako nailazite često na ljude koji fizički liče na njih, onda Praf navodi kako su to šesti i sedmi znak. Ukoliko vjerujete u duhove i život poslije smrti, ovih sedam znakova će vam pomoći da prepoznate trenutke kada s vama pokojnici stupaju u kontakt.