OVAKO LIJEPA KĆERKA, A OVAKO RUŽAN OTAC- Ona je ponos i dika Lepog Miće- Ko bi rekao da i on može da napravi nešto ovako SJAJNO (VIDEO)

0

Kada su rijaliti u pitanju, jedan od likova bez kojeg se Zadruga više ne može ni zamisliti je svakako Lepi Mića, koji je po mnogima najomraženija osoba u cijeloj Zadruzi jer je sklon stalnim spletkama, ogovaranjima, uticanjima na učesnike, lažima, prevarama tračevima, skandalima. Svi koji prate ovaj rijaliti znaju da je Mića veliki manipulator koji veoma često dolazi u verbalne sukobe sa mnogim učesnicima, a trenutno je u najgorim odnosima sa Kristijanom Golubovićem koji ga je snimio kakav je kao čovjek, pa ga Mića zaobilazi u širokom luku

Za njega se zna da ne voli mnogo da priča o svojoj porodici, ali sada je i za njega, za Novu godinu, došlo lijepo iznenađenje, jer mu se preko video snimka obratila njegova kćerka Sara, kao i njena sestra od ujaka Petra. Bilo je više nego vidljivo da je sve to Miću veoma pogodilo, te da je jedva uspijevao da sakrije svoje suze, a dok je gledao snimke, rekao je: “Ovo je moja Sara, moja kćerka. Drago mi je da je dobro. Ona radi ozbiljan posao. Ja sam kao otac postigao šta treba. Snežana, volim te”

Lepi Mića je u više navrata istakao kako je njegova kćerka Sara njegov veliki ponos i dika, i sada su mnogi imali i tu priliku da vide kako ona izgleda. Za Saru se zna da je veoma mlada, da je obrazovana djevojka, te da je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, a da je doktorske studije završila u Holandiji te da je trenutno zaposlena i da radi za Google.

Preporučujemo