OVAKO JE TO RADIO VELJA NEVOLJA- Pogledajte kako je brutalno pretukao čovjeka na parkiralištu- VEOMA UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO

0

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, je ovih dana uhapšen u Srbiji zajedno  sa pripadnicima svoje kriminalne grupe zbog sumnje da su počinili neka od najtežih krivičnih djela. Velja je već duži niz godina poznat policiji, a u javnost je dospio tek nakon brutalnog premlaćivanja pripadnika obezbjeđenja direktora FK Partizan Miloša Vazure. O ovome događaju je pisala cijela Srbija i svi su se utrkivali ko će da nađe nove informacije u vezi ovoga slučaja. Belivuk i Darko Ristić (28) poznatiji kao Meda priznali su da su učestvovali u incidentu, a njima je odlukom Prvog suda određen pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bjekstva, a Belivuku jer je i ranije osuđivan za slično djelo.

Na snimci se sasvim jasno vidi kako mladić u crnoj trenerci, koji je u stvari Velja Nevolja, prvo rukom, pa onda nogom u glavu udara pripadnika obezbjeđenja, da bi mu u tome pomogle i neke njegove kolege. Velja je kasnije ovu tuču opisao na ovaj način:

” Znači, rukom ga pomjerim i on tada izgovara: “Ma, nemoj da vas razbucam, da vam j…” Kako mi je spomenuo majku, istog trenutka… Pišu, udario ga na kvarno. Udariti na kvarno je kad nekom priđete s leđa i udarite ga. A ja da šaljem “telegram” bokseru koji je nastupao za reprezentaciju da ću da ga udarim, od toga nema ništa. Iskreno da vam kažem, on je dobro prošao. On je odlično prošao” – pričao je svojevremeno Belivuk.

Ostatak teksta i video ovoga obračuna možete da pogledate OVDJE, ali upozorenje da to baš i nije za svačiji želudac

 

 

Preporučujemo