OVAKO JE IZGLEDAO SUSRET KARLEUŠE I ŠERIFA KONJEVIĆA:Ona ga je godinama VRIJEĐELA i govorila da pjeva ĐIBERSKE PJESME, a onda joj je on prišao uživo i rekao OVO- PROPALA U ZEMLJU OD STIDA

0

Tokom zadnje emitirane emisije “Zvezde Granda” Jelena Karleuša ispričala je jednu anegdotu kad se srela sa Šerifom Konjevićem, te je rekla kako je Šerif jedan veliki gospodin i da je od njega dobila jedni divnu korpu cvijeća, i da za njega ne može ništa drugo neo lijepe stvari da govori. Na to joj je Saša Popović rekao kako Šerif nju obožava, a Karleuša je zatim rekla ovo:

”I ja njega i pozdravljamo ga ovom prilikom, i nadam se da se uskoro ovdje vidimo. On je veliki gospodin i prvi put da sam ja pred nekim onako zaćutala. On je banuo u jednom restoranu, gdje sam ja bila na piću u sred Sarajeva, ispred mene i rekao: “Samo da se upoznamo, ja sam onaj što pjeva džiberske pjesme”. Ja sam prvi put rekla: “Ja to rekla? Nikad!”. Morala sam da se posipam pepelom i tvrdim da nisam, bez obzira što sam to rekla. I kad je vidio da mi je bilo jako neprijatno i tako kad me suočiš… Stvarno nekad znam da budem skot, posle mi bude žao ali ne mislim loše” – ispričala je Karleuša svoju situaciju sa Konjevićem.

Na sve to se javila i Marija Šerifović koja je rekla za Jelenu da njoj veoma često već nakon tri sekunde bude žao na neke svoje izgovorene riječi, te je rkla da svi trebaju da znaju da Jelena nije baš toliko đubre, te da se veoma često pokaje za neke stvari koje je rekla, a i da je to veoma važno da se zna.

Preporučujemo