OVAKO IZGLEDA VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA, ZBOG NJEGA DANAS BESAN NAPUSTIO SUDNICU: Kažu da je isti otac, LIČE LI? (FOTO)

0

Miroslav Ilić je čovek koji je preko 30 godiina na estradi, i za njega se mojže reći da je celokupnu svoju karijeru izgradio na jako dobrim pesmama, i da jednostavno nema niti jednu mrlju na svojoj dugogodišnjoj karijeri. Međutim, da sve ne bude tako javila se njegova velika ljubav iz prošlosti, koja ga je optužila da imaju zajedničkog sina, koji je danas sa njom u Americi, a Miroslav Ilić jednostavno nije hteo da čuje za tu kombinaciju i opciju. 

Celi slučaj je završio na sudu, a u poslednje 3 godine trakavica sa beogradskog suda, obilazi sve društevne mreže. Jučer je tako održano još jedno ročiošte, a kao svedok u korist njegove bivše zaručnice, pojavio se niko drugi do Lepa Brena. Sin Devon koji danas ima 33 godine je također bio na suđenju, a mnogi su prokomentarisali da zaista liči na Miroslabva Iliča, sud je inače odbio Ilićevu želju da se ne pojavljuje na suđenju. 

Preporučujemo