OVAKO izgleda rodna kuća Dragane Mirković: Potrošila 7.000 evra na haljinu, a KUĆA BEZ FASADE! (FOTO)

0

O Dragani MIrković se zna skoro sve, jer to je žena koja se apsolutno dokazala i ostvarila na svim životnim poljima. Preko 35 godina karijere u kojoj je prodala na milione albuma, i gde je punila sve stadione na balkanu, a za njene nastupe se uvek traćila karta više. 

Popularno “luče iz Kasindola” se udala jako rano za poznatog biznismena, koji je zastupnik lukusznog tipa automobila za ovaj deo Evrope, i već preko 20 godina njih dvoje žive u svoom malom kraljevstvu u Beču. Imaju dvoje dece, a oboje su krenuli svojim željama, Emanuela se bavi sviranjem violine te joj ne pada na pamet stil muzike koji promoviše njena majka. 

Sa druge strane, njen sin koji je tek ušao u punoletstvo, voli brzu vožnju, radi amaterske trke automobilima i od toga se Dragani Mirković diže kosa na glavi. Međutim, on nema nameru da se kani svega toga, jer je rekao sam sebi da će da stigne i do formule 1. Međutim, ono što se zna za draganu Mirković je to da nikada nije imala stila, bez obzira na silno bogatstvo koje poseduje. 

Tako je prošle godine na koncertu na Ušću se pojavila sa Gući haljinom, koju je pazarila za 7.000 evra u Monte karlu, a svi modni stručnjaci su je apsolutno pokopali, i rekli da je totalno pogrešila sa ovim izborom. Sada se ekipa jednog srpskog portala zaputila u njenu rodnu kuću, a ono što su tamo zatekli definitivno je sve ostavilo bez teksta. Skromna kućica na 1 sprat u kojoj žive još uvek njeni roditelji. 

Preporučujemo