OVAKO IZGLEDA POPULARNI PJEVAČ BEZ KAČKETA… NIJE GA SKINUO 35 GODINA, A SADA ĆETE VIDJETI I ZAŠTO- U OVOME JE TAJNA… (FOTO)

0

Za vrijeme bivše Jugoslavije postojale su razne popularne pop rock grupe koje su tada harale. Sigurno ste svi čuli pjesme grupa kao što su Bijelo dugme, Riblja čorba, Crvena jabuka, Zana, Parni valjak i slično. A jedan od najpoznatijih bendova jeste i Plavi Orkestar iz Sarajeva.

Naime, Plavi Orkestar postoji od popolovine 1980 ih godina, mnogi ih smatraju inačicom boybendova koji su se u to vrijeme pojavili. Oni su se tada furali na grupu The Beatles i imali su horde obožavatelja. Imaju mnogo poznatih pjesama, poput “Suada” , “Fa fa fašista nemoj biti ti”, “Lovac i košuta”, “Odlazim”, “Kaja” i mnoge druge.

Ono što je upečatljivo kod ovog benda jeste kačket koji nikako ne silazi sa glave pjevača Saše Lošića Loše. Njegova kapa je uvijek tu i nikada nije viđen bez nje. Danas ćemo vam pokazati jednu sliku Loše bez kačketa, a slika je izgleda sa neke gide na kojoj je svirao gitaru. Šta mislite o ovome?

Preporučujemo