Ovako izgleda OTAC Kristijana Golubovića: Osuđen je na DOŽIVOTNU, a poseduje jedan veliki talenat! (FOTO)

0

Kristijan Golubović je  posljednjih par godina široj javnosti poznat kao učesnik rijalitija Zadruga koji je najgledaniji u regiji i u četvrtoj sezoni on je svoju suprugu Ivanu prevario sa starletom Kristinom Spalević nakon čega je uslijedio i razvod. On sada sa Kristinom čeka dijete a po prvi put se za njega saznalo nakon dokumentarca Vidimo se u čitulji u kojem su tema kriminalni klanovi i podzemlje u Srbiji a koji je snimljen sredinom devedesetih.

Kristijan je poznati žestoki momak sa beogradskog asfalta koji je većinu svog odraslog života proveo po zatvorima a jedini je od svih koji su se pojavili u ovom dokumentarcu koji je ostao živ. On je jednom prilikom ispričao da je samim rođenjem njegov životni put već bio trasiran jer je i njegov otac bio kriminalac koji je zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom osuđen na doživotnu robiju.

Kristijan je rođen 1969. godine u Minhenu i to samo 11 mjeseci nakon rođenja svoje sestre. On tvrdi da je začet upravo onog jutra kada je njegov otac uhapšen i odveden na dožiovtnu robiju a smatra da je to bio očev zadnji pokušaj da začne sina što mu je i pošlo za rukom.

On je rekao kako je njegova majka rodila njegovu sestru na Bogojavljenje 19. januara i neposredno nakon toga je nejgov otac za kojim je bila raspisana potjernica, ljut zato što nije dobio sina tek porođenu ženu ponovo oplodio i to isto jutro kada je uhapšen i odveden. Kristijan je ispričao i kako je njegov otac u zatvoru mnogo slikao i kako je bio jako talentovan pa su neki njegovi radovi bili poslati i na izložbe a kako tvrdi i sam je ovaj talenat naslijedio od njega.