OVAKO DANAS IZGLEDAJU DIVNA I MARKO DNK: Bili u kontroverznoj emisiji, ušli u rijaliti, pa se povukli iz javnosti! Dobili 3. DETE

0

Poznati par Divna Milanović i Marko Kocić u javnost su dospjeli zahvaljujući emisiji DNK. Upravo po njoj, u javnosti su poznati kao Marko i Divna DNK. Cijela javnost je nakon ove emisije samo o njima pričala, te su svima bili zanimljivi zbog raznih stvari. Najprije, njihova ljubav i veza je posebna priča, ali su vrlo zanimljivi i zbog specifičnih izgleda.

Nakon što je ova emisija, kao i ovaj par, odjeknuo u javnost, Marko i Divna su dobili poziv da budu učesnici prve sezone rijaliti programa Zadruga 2017. godine, na šta su oni i pristali. Nakon Zadruge, oni su odlučili da se povuku iz javnosti i da se posvete sebi i svojim životima. Divna DNK Milanović je imala problema s kičmom koja je baš istaknuta na njenom tijelu, te je zbog toga svi pamte.

Starleta Soraja Vučelić je javno, dok je još Divna bila učesnica Zadruge, obećala da će Divni platiti koliko god novca je potrebno kako bi operisala kičmu, ali to se nikada nije desilo. Divnu su novinari više puta pitali da li se Soraja ikada javila ili slično, a Divna je priznala da od starlete nije bilo ni traga ni glasa.

U skorije vrijeme, Divna i Marko DNK su proširili porodicu i dobili su treće dijete. Dobili su sina, ali se Divna porodila nakon sedam mjeseci trudnoće. Zbog toga, preuzete su ozbiljne mjere kako bi se Divna i bebica oporavili što brže. Nedavno se par našao u emisiji na Red televiziji, a ako Vas zanima kako Marko i Divna DNK danas izgledaju, pogledajte fotografije u prilogu.