OVAJ POLITIČAR JE BIO PRVA VELIKA LJUBAV LEPE BRENE: Malo ko zna da je hit “Miki, Miki moj” posvećen baš njemu! (FOTO)

0

U bivšoj državi Lepa Brena je bila najpopularnija pjevačica koju su narodne mase naprosto obožavale toliko da se to graničilo sa fenomenom. O njenom privatnom životu se nije znalo mnogo u javnosti sve dok nije počela vezu sa svojim sadašnjim suprugom Bobom Živojinovićem koji je tada bio jedan od najuspješnijih srpskih tenisera i važio je za jednog od najzgodnijih muškaraca na javnoj sceni.

Njih dvoje su se vjenčali početkom burnih devedesetih i u braku su i dan danas i mnogi ih smatraju najidealnijim parom na estradi. Međutim malo je poznato da je Brena prije njega imala vezu sa jednim političarem iz Srbije kojem je posvetila i svoj veliki hit Miki moj. Naime nedavno je Kurir pisao o tome kako je Brena i prije Bobe imala jednu veliku ljubav o kojoj je pričao cijeli Beograd a radi se o Mirku Kriliću koji je bio narodni poslanik i predsjednik skupštinskog odbora za informisanje i kulturu.

O toj vezi je upravo Mirko pričao u javnosti nedugo nakon što su prekinuli i rekao je da je Brena bila njegova djevojka i da su se zabavljali duže vrijeme te da su se jako voljeli. I nakon raskida su ostali u dobrim odnosima. On je o tome govorio 1985. godine u intervjuu koji je dao za Sabor ali je i istakao da nisu tačne priče da su planirali vjenčanje te da su nakon svega ostali dobri prijatelji.

On je rekao i da ga nije iznenadilo kada je čuo da se Brena udaje jer je to oduvijek bila njena želja i znala mu je reći kako se boji da će jednog dana kada slava prođe ostati sama. Na kraju je za pjevačicu sve ispalo dobro i sa Bobom je dobila dva sina Viktora i Stefana a sa njima je odrastao i Bobin sin iz prvog braka, Filip.

Preporučujemo