Novo

Ovaj muškarac tvrdi da je korona virus izmislila žena: Kad čujete zašto i vi ćete se nasmijati! (Video)

U ovom trenutku, skoro cijeli svijet se bori sa jednom stvari, a to je pandemija korona virusa.

Prešli smo brojku od milion zaraženih i ta brojka iz minute u minutu samo raste, nažalost. Preko 70 hiljada ljudi je izgubilo svoju bitu za životom zbog korona virusa, a preko 200 hiljada se uspješno oporavilo.

U mnogim zemljama je uveden policijski sat, koji se manje više poštuje. Što se tiče regiona, najteža situacija je u Srbiji koja ima preko dvije hiljade zaraženih.

S druge strane, koja je malo pozitivnija, pronašli smo video na društvenoj mreži Twitter koji je nasmijao baš cijeli region. Za kratko vrijeme je postao viralan, a izgleda da ima i onih koji se slažu sa tvrdnjom ovog čovjeka.

Naime, jedan TV prilog snimljen u Makedoniji nasmijao je ljude širom Balkana.

Išli su ulicom te su građane ove države pitale šta misle o korona virusu i koliko se pridržavaju mjera koje su donesene od strane kriznih štabova i vlade dražve.

Tako su naišli na jednog Makedonca kojeg su pitali da li misli da je koronavirus proizveden u laboratoriji, a on je o tome svemu imao urnebesnu teoriju.

Smatra da je virus napravila neka žena, a za to je imao čak četiri spremna objašnjenja.

Dakle, muškarci češće umiru od žena i to duplo više, fudbal i sport je zabranjen, nema kafana, kladionice su sve zatvorene, i na kraju – moraš da sjediš kod kuće. Sa kim? Pa sa svojom ženom! Sve je jasno!

A šta vi kažete na njegovu teoriju?

Pogledajte video u nastavku:

https://twitter.com/DaZivimSan/status/1242751741789167616?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1242751741789167616&ref_url=https%3A%2F%2Fnovi.ba%2Fclanak%2F274624%2Fovaj-muskarac-tvrdi-da-je-korona-virus-izmislila-zena

Oglasi – Advertisement