Ovaj dio u kupatilo nikad ne ribate, A NEVIĐENO JE PRLJAV: Pogledajte video i naučite kako da vam sve prelepo miriše!

0

Našoj današnjoj temi najviše će da se obraduju domaćice. Malo čemo pisati o tome kako da temeljno očistite kupatilo, jer za ugodan miris kupatila zaslužna je higijena, a znamo da ona mora biti maksimalna u ovom delu doma.

To je prostorija u kojoj se često boravi i obavlja niz radnji važnih za zdravlje , pa je stoga neophodno da sanitarije budu maksimalno čiste. Zbog toga svi redovno ribate WC-šolju, kadu i umivaonik, ali svi zaboravljaju jednu stvar koja najviše prlja toalet, a to je takozvano kazanče za ispiranje WC šolje.

Mnogo se tu kamenca nakupi, prašina koja prodre unutra i stvara naslage prljavštine koja se zatim sliva u WC šolju. Sada nam je jedna Tik tokerka Liza Dzejkobs otkrila tajnu kako  ona čisti ovaj deo u svom kupatilu, a uz to dobit ćete i savet kako da vam celo kupatilo lepo miriše. Naime, potrebno je skinuti poklopac sa kazančeta, zatim zavrnuti ventil i isprazniti ga, potom sa četkom i malo sode bikarbone treba ga izribati iznutra.

Liza zatim stavi u čistu vodu tabletu za izbeljivanje koja postepeno opušta hemikalije i tako čisti šolju. Ne morate da stavljate tabletu unutra, jer neki kažu da moze loše da utiče na gumu koja drži kazanče, ali svakako možete da osvežite miris ako naspete par kapi izbeljivača ili omekšivača. Pokušajte, pa nam javite da li je vama uspelo?

Preporučujemo