OVAJ ČOVJEK JE RASTURIO SVOJ BRAK KAKO BI OŽENIO ŠKOLSKU DRUGARICU- KADA SU DOBILI SINA, SAZNAO JE ZA NJENU UŽASNU TAJNU! (FOTO)

0

S obzirom na to da živimo u jednom brzom svijetu, gdje je tehnologija mnogo uznapredovala, možemo saznati razne priče i situacije koje se dešavaju ljudima širom svijeta. 

S obzirom da postoji mogućnost komentarisanja ispod svih tih objava, možemo naići na zaista različite komentare. Danas vam donosimo jednu jako specifičnu priču, koja se sigurno dešava samo u filmovima. Naime, radi se o tome da je jedan čovjek bio zaljubljen u svoju prijateljicu iz škole. Ona se zove Magdalena, još u srednjoj školi ga je dobila i slomila mu srce.

On je bio željan drugih djevojaka, ali Magdalena je bila jedna. On je oženio drugu djevojku sa kojom je bio 20 godina u braku. Jednu večer je izašao i sreo Magdalenu u baru. Zajedno su napustili bar i proveli noć, gdje je on ostao očaran. Razveo se od supruge i oženio se s njom, dobili su sina i onda je ona odlučila da mu nešto prizna. Rekla mu je da je tada bila s anjegovim bratom i da zato oni nisu mogli biti zajedno.

Preporučujemo