OVA ŽENA JE ZASLUŽNA ZA BRAK PRIJE I FILIPA: Mnogi komentarišu da im odnos čuva od krize, NE IZLAZI IM IZ KUĆE!

0

Brak mlade pjevačice Aleksandre Prijović koja je izgradila zavidnu karijeru nakon što se javnosti po prvi put predstavila u Zvezdama Granda i posinka njene kolegice Lepe Brene je vrlo često tema srpskih medija i nagađa se da je on u krizi jer par provodi malo vremena zajedno budući da oboje imaju puno poslovnih obaveza.

Kako je poznato Filip gradi biznis u Americi a Prija ima nastupe ali prema pričama komšija postoji osoba koji im jako puno pomaže i koja je stalno u njihovoj kući a to je Prijina majka  Borka koja odbro zna koliko je ljudima potrebno da budu sami da bi očuvali svoju vezu jer su je upravo takve stvari i dovele u situaciju da se razvede od Prijinog oca Nedeljka.

Zato ona svako malo uskoči i pričuva svog unuka Aleksandra da bi omogućila kćerki i njenom mužu da uživaju jedno u drugome i sačuvaju svoj odnos.  Komšije kažu da su jedno vrijeme mislile i da se Borka preselila kod njih i Borka je uvijek sa svojim unukom kada Prija ima nastupe ili Filip neke poslovne obaveze. Pošto su oboje još uvijek mladi i željni i porovoda i izlazaka ona uleti i u tim situacijama i pomogne im.

Oni je smataju mudrom ženom koja je svjesna da brak treba njegovati da bi uspio i Borka im uvijek da i poneki mudar savjet i kada je situacija između supružnika pomalo napeta ona nađe način da je smiri. Inače mnogo pohvala na račun mladog para su izrekli ljudi koji su im komšije i kažu da je Borka presretna jer se njena kćerka udala za dobrog čovjeka.

Preporučujemo