Novo Savjeti

OVA luđakinja je poprskala WC sa sirćetom i JOŠ JEDNOM namirnicom: ONO što je dobila kad je saprala toplom vodom, ŠOKIRALO JE SVE DOMAĆICE!(FOTO)

Danas govorimo o higijeni kupatila, kojeg je ruku na srce najteže održavati. To je definitivno leglo bakterije, baš iz razloga jer je tamo wc šolja u koje se svaki dan salijevaju razne vrste fekalija. Zato domaćice definitivno zaboli glava, kada dođe na red čišćenje samog kupatila.

Zato u posljednje vrijeme domaćice sve više posežu za prirodnim sredstvima koji su itekako efikasni u borbi protiv buđi, plijesni, bakterija i ružnih aroma a to je svakako jabukovo prirodno sirće. Ono odlično čisti sve bijele površine u samom kupatilu. Međutim, ova domaćica koji je svoj savjet podijelila na Facebooku, pomješala je sirće sa deterdžentom za pranje veša.

Ona je dobila pastu od ovoga i namazala je po pločicama, ostavila je da se osuši nekih 15 minuta i onda prebrisala toplom vodom i spužvom. Rezulatt je bio fascinantan, pločice su bile kao iz radnje, em je cijelo kupatilo mirisalo. Probajte, jednostavno nemate šta da izgubite. 

Oglasi – Advertisement