OVA FOTOGRAFIJA JE NASTALA 1974. GODINE: DA LI PREPOZNAJETE PJEVAČICU NA SLICI – NEMA OSOBE NA BALKANU KOJA NE ZNA NJENE PJESME (FOTO)

0

Svima je opšte poznato da je danas estetska hirurgija dostigla vrhunac. Mnoge poznate ličnosti, a i one koje nisu, se rado opovrgavaju ovim stvarima. Na taj način koriguju sve što im smeta, ali i neki toliko pretjeraju da ih je nemoguće prepoznati. Obično se povećavaju grudi, usne, stražnjica, smanjuje nos i slično.

Onda, nakon svih tih poduhvata, kada pogledamo stare slike tih osoba ne možemo da ih prepoznamo. Mi Vam danas nudimo jednu fotografiju koja će Vas sigurno iznenaditi, pogotovo kada shvatite o kome je riječ. Fotografija je nastala 1974. godine, a pjevačica je u tom periodu dosta nastupala po prostorima bivše Jugoslavije. Također, njen najveći uspjeh je zasigurno, kako i sama navodi, to što je pjevala preminulom Josipu Brozu Titu jednom prilikom.

Na ovoj fotografiji je jako mlada, a i svoju muzičku karijeru je započela poprilično rano. Borila se dugo s tim da se izbori za svoje mjesto na estradi i da pokaže svima da i ona ima šta da ponudi. Prije je to, naravno, bilo teže s obzirom da nisu postojale društvene mreže kao danas. Riječ je o pjevačici Snežani Đurišić, a danas smo Vam pripremili sliku iz njene mladosti.

Kada je riječ o njenoj generaciji, ona je uspjela da se zadrži i do dana današnjeg u javnosti i važi za jednu od ljepših žena u javnosti. Ljudi su godinama unazad imali priliku da je vide u raznim izdanjima, a sada društvenim mrežama kruži fotografija koja je sve šokirala. Mi Vam ostavljamo fotografiju iz mladosti i kakva je Snežana Đurišić danas.