OVA DJEVOJKA ULAZI U ZADRUGU 5… Predstavlja se kao bogatašica “Ja živim u gradu, a ne kao Milica Todorović i Sanja na selu”!

0

Zadruga 5 uskoro postoje bogatija za još jednu takmičarku. U pitanju je Martina Petrović, Tik Tokerka. Naime, Martina dolazi iz Kruševca, i predstavlja se kao bogatašica. Prije ulaska u Bijelu kuću, Martina je prozvala pjevačice Milicu Todorović i Sanju Vučić. Rekla je za sebe da živi u gradu, a ne kao one koje žive po selima.

“Ja sam riba, urbana iz centra grada, a one žive po rasadnicima na periferiji”- rekla je Martina. Milica Todorović dolazi iz Kragujevca, ali iza sebe ima jednu veliku karijeru koju gradi već godinama, isto kao i Sanja Vučić. Mediji za njih pišu da su veoma dobre i uporne osobe, veoma uspješne u svom poslu. 

Iz Zadruge 5 je prva izbačena Sanja Todić, dok je Miljana Kulić diskvalifikovana. Miljana je napustila Bijelu kuću nakon što je podmetnula požar u Rajskom vrtu. Mediji pišu da je Miljana nakon izlaska iz Zadruge otišla u Bosnu i Hercegovinu kod svog bivšeg dečka Lazara Čolića Zole.

Preporučujemo