“OVA BRUKA MORA DA SE OPRAVDA”: Isplivale najintimnije tajne Jelene Karleuše i Duška Tošića! Ovome se niko nije nadao! (FOTO)

0

Poznata pjevačica Jelena Karleuša je svoj uspjeh postigla više skandalima koji je prate i koje sama pravi nego svojim pjesmama a to pokazuje i činjenica da se o njoj skoro  svaki dan piše u medijima iako nije već jako dugo snimila novu pjesmu.

Posljednji skandal je vezan za svađu između nje i njenog muža fudbalera Duška Tošića kojeg je pjevačica prijavila policiji za nasilje i on je tada dobio zabranu prilaska u trajanju od mjesec dana. Tada su svi bili sigurni  da je njihovom braku koji traje 14 godina došao kraj ali mada su ih do sada nebrojeno puta mediji i javsnost razvodili oni su i dalje skupa.

Nakon svih svađa i skandala u posljednje vrijeme malo ko se sjeća da su Jelena i Duško nekad važili za najskladniji par na javnoj sceni u Srbiji. Oni us svoju vezu objelodanili 2006. godine a kako se tada pričalo Duško je oko Jelene danima obigravao i slao joj stalno cvijeće i poruke na njenu adresu. Ona je mjesec dana prije toga bila prekinula vezu sa jednim poznatim biznismenom a u to vrijeme je važila za najpoželjniju djevojku u gradu i Duško je imao veliku konkurenciju.

Ipak pala je na Duškov šarm a on je toliko bio zaljubljen u nju da je jednom privatnim avionom doletio u Beograd samo da bi je vidio a onda se opet vratio u Francusku gdje je igrao. Jelena je rekla da je prije Duška ona birala muškarce a da je u ovom slučaju Duško odabrao nju i nije odustajao. Nakon što je kako kaže “zgrešila” sa njim, na Guglu je provjerila koliko ima godina i kada je vidjela da ima samo 21 a ona je imala 28 rekla mu je:  ‘Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda'”.