Otkriveno šta je Marina uradila za Jelenu PRIJE SMRTI… Jeleninom prijatelju se razvezao jezik… OTKRIVENI JAKO BITNI DETALJI!

0

Svima je poznato da je skoro sahranjena Marina Tucaković, najveći tekstopisac na našoj estradi. Iza nje su ostale razne pjesme, veliki hitovi i ne postoji pjevač u Srbiji koji nije sarađivao sa njom. Jedna od njih je Jelena Karleuša kooja duže vremena priprema svoj album Alfa, te je iz tog razloga i prekinula saradnju sa Zvezdama Granda. Ovih dana je njen menadžer odgovarao na pitanja pratilaca Jelene Karleuše i tom prilikom otkrio bitne detalje.

“Da li je tačno da će se Jelena vratiti u drugom ili trećem krugu?”- glasilo je jedno pitanje. “NE” kratko je odgovorio Zoran. “Da li je jedan od tekstova sa Alfe djelo Marine Tucaković?”- bilo je drugo pitanje. Zoran je potvrdio to, inače rad na novom albumu JK je potvrdio i Marinin sin.

Svojevremeno je Marina potvrdila da je za Jelenu radila jednu pjesmu koja je posvećena Divni Karleuši. “Koji je razlog Jeleninog odlaska iz Zvezda Granda, ako ne promoviše album?” “Intenzivan rad na završetku albuma, više vremena za odmor”.

Preporučujemo