OTKRIVENO! – EVO KO JE SLAO PRETEĆE PORUKE JOVANI JEREMIĆ, JEZIVO!

0

U Srbiji postoji veliki broj voditeljki koje su zaposlene na različitim televizijama i koje rade svoj posao jako profesionalno. U posljednjih godinu dana je međutim najpopularnija i najpoznatija postala Jovana Jeremić koja je godinama radila na TV Hepiju da bi prošle godine u ovo vrijeme dala otkaz uz obrazloženje da je zbog posla zanemarivala svoju malu kćerku.

Nakon podužeg odmora je prihvatila ponudu Željka Mitrovića vlasnika TV Pink da na njegovoj televiziji vodi jutarnji prgram koji ima veliku gledanost. Jovana je poznata kao osoba koja kaže sve što misli a mora se priznati i da joj je jezik ponekad brži od pameti pa javnost često šokira svojim izjavama i ponašanjem.

U posljednje vriejme je aktuelna njena javna prepirka sa starletom Majom Marinković a zbog cijele situacije je Jovana počela da dobija i prijeteće poruke. Naime ona je za medije otkrila da joj prijeti neko ko se predstavlja dijelom kriminalnog klana Velje Nevolje i da je cijeli slučaj prijavila i policiji.

Ona je zabrinuta za svoju sigurnost posebno zbog toga što se nedavno razvela i sa svojim djetetom živi sama. Jučer je zbog prijetnji poznatoj voditeljici privedena u prostorije policije jedna muška osoba iz Apatina inicijala S.M. za kojeg se sumnja da je slao poruke Jovani iako on to dijelo negira. U prostorijama se pojavio sa advokatom i tvrdio da on nije slao poruke koje mu se pripisuju a tužilaštvo je za njega tražilo protvor zbog mogućnosti bijega ali i uticaja na svjedoke. U porukama je voditeljici prijećeno silovanjem i smrću.