OTKRIVENI SU! Rezolucija o Srebrenici NIJE SLUČAJNO USVOJENA… Uzeli krupan zaloga, SPREMNI SU ZA RUŠENJE! Ali, Srbi se ne daju…(FOTO)

0

Svi smo svedoci velikog haosa koji je nastao na relaciji Crna Gora-Srbija, a sve povodom usvajanja crnogorske skupštine od prošle nedelje u kojoj se odlučilo većim brojem glasova da je u Srebrenici počinjen genocid. Podsećamo, u petak je čak 44 člana skupštine dalo svoj glas, tako da su crnogorci izglasali rezoluciju, i proglasili da se u Srebrenici u Bosni i Hercegovini dogodio genocid. 

Nije trebalo dugo vremena da se oglasi i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je bio i više nego odrešit po ovom pitanju, te je tako i dalje nastavio da proširuje netrpeljivost koja vlada između Crne Gore i Srbije. Tako je predsednik Srbije izjavio da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o genocidu u Srebrenici u crnogorskom parlamentu stavi kolektivni pečat na svakog pripadnika srpskog naroda, jer je rezolucija uopštena i u njoj se ni na koji način ne spominju konkretna imena, nego ljudi u globalu.

Premijer Krivokapić je prema srpskim medijima prvi čovek koji je odgovaran za ovu stvar, jer je u Beogradu uvek izbegavao kontakt ssa predsednikom Srbije, kao i načinjanjem teme koja se zove Srebrenica. Međutim, kada je došla sam sednica Skupštine Crne Gore, svi oni koji su dali svoj glas ZA donošenje rezoluciije o Srebrenici, su u stvari svi oni koji su bili protiv SPC u Crnoj Gori. 

Verujemo da se svi sećate velikog skandala kada je srušena crkva nadomak Cetinja. Zdravko Krivokapića svakako ima najviše koristi od cele ove priče, a ovim potezom čisti crnogorski parlament od srba, što je u biti i njegov konačni cilj. 

 

Preporučujemo