Otkriveni ŠOK detalji iz doma Dragane Mirković: Ćerku pevačice Manuelu BLAM od majke, a evo KOJI JE RAZLOG! (FOTO)

0

Dragana Mirković je jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji iza koje je karijera koja traje preko tri decenije i bezbroj hitova koji se i danas mogu čuti na svakoj proslavi. Ona je jedna od rijetkih na estradnoj sceni koja je svoju slavu stekla isključivo zahvaljujući svom talentu radu i trudu i za nju se nikada nije vezivao nikakav skandal.

Oni koji je poznaju smatraju je skromnom ženom koja s obje noge stoji čvrsto na zemlji iako je veoma imućna. Ona i njen muž sa njihovom djecom žive u pravom dvorcu koji je smješten u blizini Beča a Toni je jako uspješan posloni čovjek koji je carstvo koje je naslijedio do oca dodatno proširio a i sama Dragana je napravila pravi poslovni pogodak kada je prva u regiji osnovala muzičku kuću TV DM SAT koja joj donosi jako dobre prihode.

U jednom intervjuu je Dragana otkrila neke detalje o svojoj djeci pa je rekla da je kćerka Manuela njena beba koja je mirna i povučena djevojka i koju njeni prijatelji smatraju djevojkom sa najlješpšim očima i najčistijom dušom. Skromnija je i od majke pa jednom prilikom kada je Dragana zamolila da obuče njenu brendiranu haljinu za jedan događaj nije željela ni da čuje za to jer je bilo blam da je drugarice vide u tome.

Ona je istakla da nejna djeca nisu razmažena i da ne pate za brendovima a druže se sa ljudima koji imaju različite finasijske statuse i vršnjaci njene djece im dolaze u kuću a pripadaju različitim milejeima. Marko njen sin je radio knjigovodstvo u firmi svog prijatelja dok je Manuela radila na recepciji hotela Ric da bi vidjeli kako to izgleda i da bi stekli radne navike.

 

Preporučujemo