OTKRIVENE SVE PIKANTERIJE O CECINOM NOVOM DEČKU- Ima kćerku sa djevojkom popularnog pjevača, bio maneken, a ovako sada zarađuje velike novce- NEĆE NI CECA SVAŠTA (FOTO)

0

Otkako se saznalo da Ceca Ražnatović ima novog dečka, koji je devet godina mlađi od nje, svi žele da znaju ko je taj Bogdan Srejović, koji je inače menadžer jednog restorana, na koji je način uspio da privuče Cecinu pažnju i koja je njegova prošlost. Novinari su ga snimili i u restoranu u kojem radi kao menadžer, a svi koji ga poznaju, kažu za njega da je vrijedan i sposoban, te je svaki klub i restoran koji je vodio, vodio sa uspjehom

To su se novinari uvjerili dok su ga snimali na radnom mjestu, gdje je prvo pozdravio sve zaposlene, te sa svakim od njih razgovarao par minuta, a zatim se bacio i sam na posao. Počeo je da pije kafu kada mu je došao saradnik te su započeli poslovni sastanak. Nakon sat i po provedenih na sastanku, on je još jednom obišao lokal, a potom ga je napustio i uputio se u nepoznatom pravcu.

Bogdan je, prije nego li je upoznao Cecu bio u estradnim krugovima u kojima je poznat, a posebno je blizak sa Banetom Jankovićem sa koji je vodio zajedno i jedan klub, ali zbog pandemije je sve to stalo, da bi onda Bogdan na poziv prijatelja postao menadžer restorana

Inače, Bogdan je iz Kragujevca, otac i majka su mu Miloš i Mirjana, a Bogdan ima i kćerku, koju je dobio sa Zoranom tasovac, koja je poznata kao sadašnja djevojka pjevača Saše Kovačevića Manje je poznato da se ranije Bogdan bavio i manekenstvom, ali da mu se posao menadžera ipak više sviđa. Ono što je zanimljivo jeste i to što je Cecinom dečku naglo skočila popularnost na društvenim mrežama, pa je na Instagramu, na kojem je do prije dva dana imao nešto preko tri hiljade pratilaca, danas skočio broj pratilaca na 13.000.

Preporučujemo