OTKRIVENA VELIKA TAJNA KARLEUŠINOG OCA!: Godinama se skriva da POLICAJAC u svojoj biografiji ima DETALJ koji ŠOKIRA!(FOTO)

0

Jelena Karleuša je ime koje je poznato ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji pa i šire a ova pjevačica je svoju karijeru izgradila uglavnom na skandalima koji je u stopu prate ali i koje sama izaziva. Ona je vrlo često u javnosti pominjala svoju majku Divnu koja je preminula prije tri godine od zloćudne bolesti i od ovog gubitka se Jelena nije još uvijek oporavila.

Svog oca Dragana sa druge strane skoro nikada ne pominje i mnogi su mislili da nisu u dobrim odnosima ali to nije tačno što se pokazalo i kada su prije dva dana zajedno bili na Divninom grobu i položili cvijeće na  godišnjicu. Dragan i Divna su i nakon razvoda ostali u priajteljskim odnosima upravo zbog Jelene a njihova ljubavna priča je poput mnogih drugih.

Divna koju su mnogi u to vrijeme smatrali najljepšom djevojkom u Beogradu je imala samo 19 godina kada se udala za Dragana a nakon nekoliko godina su se razišli kada je Jelena bila mala. On se poslije ponoov oženio i u tom braku je dobio dva sina Ivana i Nikolu koji su se prvi put u javnosti pojavili na prosalvi desetogodišnjice Jeleninog braka sa Duškom Tošićem.

Poznato je da je Dragan dugi niz godina radio kao inspektor u beogradskom MUP-u i da je bio jedan od onih koji su hapsili Cecu Ražnatović. U jednoj emisiji Zvezde Granda u kojoj je Jelena donedavno bila u žiriju ona je otkrila da je njen otac Dragan svirao bubnjeve na pjesmi Lola koju je izvodila grupa Pro Arte i očito je od njega naslijedila sklonost prema muzici.

Preporučujemo