OTKRIVENA VELIKA TAJNA JOVANE JEREMIĆ! Nećete verovati šta se DEŠAVA SVAKO JUTRO PRED NJENU EMISIJU, ovo nitko nije znao… ŠTA RADIŠ TO JOVANA?

0

Do prije nekoliko mjeseci, niko nije znao ko je Jovana Jeremić, međutim, ona je nekako preko noći postala poznata. O njoj su odjednom počeli pisati svi mediji, portali. Ona je od obične rijaliti voditeljke došla do svog jutarnjeg programa.

Nakon 10 godina rada na Hepi televiziji, ona je dala otkaz. Tvrdila je da ju je posao “pojeo” i da se sada želi posvetiti svojoj porodici. Jovana je sada prešla na Pink televiziju i vodi svoj jutarnji program. Javnost je upoznata sa svime što joj se dešava u životu, ona ništa ne krije.

Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu situaciju, radi se o tome da ona prije svake svoje jutarnje emisije ima jedan ritual. Naime, ona je uslikana ispred svog najdražeg salona, kako pije kafu i uživa u rukama njene frizerke, i sprema se za svoj novi radni dan. Ovo je zapravo dokaz kako nastaje najgledanije jutro u Srbiji. Šta vi mislite o ovome?

Preporučujemo