OTKRIVENA VELIKA ISTINA O NJIMA: Veljko je bio Sekin TELOHRANITELJ, a onda ISPLIVALE FOTKE SA JAHTE! (FOTO)

0

Seka Aleksić je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih pjevačica u regiji koja se posljednjih godina povukla sa estradne scene i posvetila svojoj porodici, mužu Veljku Piljikiću i njihovim sinovima a iako su u braku 12 godina mnogima se čini da su oduvijek zajedno jer se skoro nikada ne odvajaju jedno od drugog i važe za najskladniji par na javnoj sceni.

Oni su za razliku od mnogih drugih za mesto živlejnja odabrali Staru Pazovu a ne glavni grad a njihove tamošnje komšije za njih imaju samo riječi hvale i kažu kako se ponašaju kao sav normalan svijet i da nisu nimalo uobraženi zbog svog bogatstva i slave. Danas se prisjećamo početka njihove veze a sve se dešavalo 2009. godine kada je Seka prekinula svoju vezu sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Tada je magazin Hello prvi objavio fotogafije koje su nastale na crnogorskom primorju a na kojima je pjevačica bila u Veljkovom društvu. Tada je Veljko u javnosti bio predstavljen kao švajcarac srpkog porijekla i bio je Sekin tjelohranitelj što je mnoge asociralo na popularni film istog naslova u kojem su glumili Kevin Kostner i Vitni Hjuston.

Seka ga je zaposlila kao tjelohranitelja to ljeto a preporuka mu je bila to što je imao uspješnu karijeru kik boksera. U to vrijeme su njih dvoje često odlazili jahtom na pučinu sami pa su novinari pitali Seku da li između njih postoji i nešto više od profesionalnog odnosa a ona bi im odgovarala diplomatski da se on nalaz u njenom ličnom obezbjeđenju i da je to sve što će reći na tu temu.