Otkrivena TAJNA sa snimanja “Maratonaca”: Sin Seke Sablić zbog jedne scene PLAKAO KAO KIŠA! (FOTO)

0

Jelisaveta Seka Sablić je sasvim sigurno zauvijek obilježila jugoslovensku i srpsku glumačku scenu ulogama koje je ostvarila i koje bi bilo jako teško i nabrojati i u kojima je pokazala sav raskošan talenat koji ima. Ona je jednom prilikom gostujući u emisiji ispričala i detalje sa snimanja kultnog filma Maratonci trče počasni krug koji do tada nisu bili poznati javnosti i rekla je kako joj je uloga Kristine došla kao rukavica i da joj je ona dala svoju agresivnost.

Kada god pomisli na snimanje ovog filma ona se sjeti i scene zbog koje je njen sin jako plakao a tada je bio jako mali. Ona ga je ne razmišljajući puno povela sa sobom na snimanje baš onaj dan kada su radili scenu u kojoj je Bogdan Dikić davi. Tada je njen sin toliko plakao da su prekinuli snimanje i morala je da ga umiri i da ga odvede sa seta.

Jedna od najpoznatijih scena u filmu je ona u kojoj se Seka kupa naga u jezeru a glumica je rekla da kada gradiš lik nikada ništa ne pitaš. Ona je ipak pitala Šijana kako je on zamislio da snime tu scenu a on je samo nešto nerazgovjetno promrmljao. Ona je u jezero ušla u gaćicama a žabe su skakale oko nje dok je snimateljska ekipa bila na drugoj obali i nejna golotinja se nije ni vidjela.

Otkrila je i da je Bora Todorović u toj sceni bio bez gaća te da se na setu nisu puno družili jer su među glumcima vladali loši odnosi. Seka je rekla i da su ona i Bora bili u odličnim odnosima i nije joj  jasno do kuda se pojavila priča da ne govore jer je sa njim i pokojnim Draganom Nikolićem bila najbliža.

Preporučujemo