Otkrivamo TAJNI PLAN ljubavnice Miroslava Ilića da mu UNIŠTI PORODICU I ŽIVOT, evo KAKO je umešana i Lepa Brena! (FOTO)

0

Kada govorimo o Miroslavu Iliću treba istaći da se radi o pjevaču koji iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje pola decenije i bezbroj hitova od  kojih je većina postala evergrin.

Smatran je i za jednog od najveće gosprode na narodnjačkoj estradi ali je posljednjih godina njegov do tada besprekoran ugled narušen a sve zbog sudkog procesa koji je protiv njega povela bivša ljubavnica Mirjana Antunović koaj traži da prizna očinstvo nad njenim sinom Devonom što Miroslav na svaki mogući način izbjegava. Mirjana koja živi u Americi je trenutno u Beogradu a cijelo vrijeme suđenja joj veliki podršku daje prijateljica Lepa Brena koja je i na sudu svjedočila u njenu korist odnosno koja je potvrdila da je bila svjedok ljubavi i veze koja je postojala između Mirjane i Miroslava.

Prema pisanju srpskih medija upravo su Brena i Mirjana smislile plan koji će pjevaču biti jako neugodan a radi se o sljedećem. Mirjana čini se namjerava da u Srbiji pokrene posao i za to joj je potrebna nekretnina i izgleda da će je kupiti nigdje drugdje nego u Miroslavovom rodnom selu Mrčajevcima koje on obožava i u kojem provodi dosta vremena.

Jedan izvor koji je blizak Mirjani je rekao kao su Mirjana i Brena prošle sedmice išle zajedno na ručak i da je tada Brean iznijela svoju poslovnu ideju. Već su našle i plac a radi se o površino od 70 ari i cijena po jednom aru je 650 eura ali je prodavac spreman da još snizi cijenu. Da li će se ova ideja i realizovati ostaje da se vidi a Miroslav tvrdi da ga Mirjana godinama proganja jer je opsjednuta njime pa će biti jako interesantno šta će reći ako se ova ideja realizuje.