OTKRILA JE SVE DETALJE INTIMNOG ODNOSA SA JANJUŠEM! Viki razvezala jezik i rekla kako su završili u njenom stanu… (VIDEO)

0

Danas ponovno pišemo o Zadruzi koja je svakako nepresušni izvor informacija u poslednje vreme. Mnoge od njih su strahovite i šokantne, a za mnoge verujemo i da prvi put sada čujete. Jedna od takvih razmena informacija desila se sinoć tokom žurke kada su Miki Đuričić, Viktorija Mitrović Viki i Stefan Krstović seli zajedno sami u dvorištu i počeli pričati sve i svašta.

Tako su neobavezno malo i ćaskali, a Viki se preletela i otkrila mnogo stvari o sebi. Prvenstveno je rekla o svim svojim detaljima intimnog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji se desio pre nego su ušli u ovu sezonu Zadruge. Sve je počelo tako što je Janjuš prišao njima troma i počela je neka konverzacija kada mu je Miki čestitao na devojci i rekao da će se on uskoro ženiti.

On je to naravno negirao, a onda ga je Viki napala. Pitala ga je zašto je on rekao Sanji da se Viki ljubila sa Markom, na što joj je on rekao da nije nego je rekao samo da su zaspali zagrljeni. Tada je upitao da li se to Sanja raspitivala, a Viki je podlo rekla samo “kada biste vi znali zašto on beži od mene i ne želi komunicirati sa mnom oni bi crkli”.

Tada je rekla da je Janjuš najbolji kada je pijan, tada kaže sve, a onda je lepo rekla i da se taj nemili događaj desio kod nje u stanu gde je on i prespavao. Sve to možete pogledati u nastavku.

Preporučujemo