“Otišle smo do Goranove kuće sve TRI”: Branka otkrila prljavu TAJNU, pa se osvetila na ŠOKANTAN način!

0

Ljubav je svima neka idealna predstava stvarnosti – upoznamo tu jednu osobu koja nam izazove kojekakve reakcije i osjećanja i pokušavamo da budemo s njima. Nekad je to obostrano, nekad ne, ali svi se možemo složiti da nije jednostavno biti u ljubavnom odnosu s nekim, koliko god to lijepo znalo biti.

Svako je nesavršen i svi mi imamo svoje fizičke i psihičke probleme koji nas navode na to da radimo svašta što nije primjereno za nekoga ko je nečiji partner. Zato pokazujemo ljubav tako što se borimo s tim nekim porivima koje svi imamo, i to iskušenje je normalno i testira naš odnos. Na kraju krajeva, ljubav je zaista nesavršena i sve se svodi na našu čvrstu odluku da se odupremo porivima i ostanemo s tom jednom osobom. Međutim, postoji mnogo priča koje pokazuju da većina nije takva i danas vam pričamo ispovjest djevojke po imenu Branka čiji je bivši Goran bio takav.

Jednog je dana saznala da je Goran vara ne sa jednom, već sa dvije djevojke! Odlučila je da posjeti obje i ispričala im je situaciju. Sve tri djevojke su bile ogorčene i našle su se prvo u fotokopirnici da izrade postere koje bi okačile da ga osramote.

Kasnije su se predomislile i odlučile da mu sve tri zajedno dođu na vrata, što ga je poprilično šokiralo jer nije očekivao da će biti uhvaćen. Odmah su prekinule sve kontakte s njim i mnogi koji ga poznaju su ga osuđivali zbog ovako ružnog odnosa prema djevojkama. Šta vi mislite o svemu ovome?

 

Preporučujemo