OTIŠLA NA PLIVANJE I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATILA! NA BRODU OSTAVILA SAMOG SINA(4): Bivši muž sada živi sa njenom sestrom!

0

Neki od vas se sigurno sjećaju američke glumice Naje Rivere koja se prvi put na malim ekranima pojavila kada je imala samo 4 godine a cijeli život je posvetila glumi i izgradnji karijere u ovom polju. Međutim ono što je mnogo više privlačilo pažnju javnosti i medija je bio njen privatni život koji je bio turbulentan a u ljeto 2020. godine je poginula dok je sa svojim malim sinom u čamcu obilazila jedan zaliv.

Ona je tada imala samo 33 godine a veliku popularnost je stekla glumeći u seriji Glee i za ovu ulogu je dobila i nekoliko nagrada. Pored toga Naja se bavila i muzikom i imala je u planu da snimi studijski album nakon što je potpisala ugovor sa produkcijskom kućom Columbia records. Izbacija je singl Sorry koji je ostvario odličan uspjeh a njen glas je oačarao njene fanove.

Naja je napisala i svoje memoare u kojima je otkrila da se kao tinejdžerica borila i sa anoreksijom te da je imala i probleme sa depresijom. Nakon spontanog pobačaja koji je imala jedva se psihički uspjela oporaviti a na snimamnju serije koja je i proslavila je upoznala glumca Marka Selinga sa kojim je započela vezu koja joj nije donijela ništa dobro.

Ubrzo je prekinula sa njim i upustila se u vezu sa Big Sinom ali ni ona nije potrajala i kako je sama priznala on je na internetu obajvio da je prekinuo sa njom a ništa joj prije toga nije rekao. Brak je  sklopila sa Rajanom Dorsijem 2014. godine a nakon 4 godine došlo je do razvoda jer je imala problema sa nasilničkim ponašanjem i za to je bila i optužena na sudu. Ostatak pročitajte

Preporučujemo