Otac otkrio mračnu tajnu: Nešto mu je smetalo kod BUDUĆEG ZETA pa ga je malo istražio – Ono što je saznao umalo ga koštalo života!

0

Na našim prostorima situacija nije nimalo sjajna u većini južnoslavenskih zemalja. Dok su se zemlje poput Hrvatske i Slovenije dokopale članstva u Evropskoj uniji, ostale države koje su nekad bile dio Jugoslavije se malo teže snalaze pa zato mnogi idu na Zapad kako bi našli neke bolje poslovne prilike za sebe.

Tako mnogi odluče danas još prije dvadesete godine da napuste Balkan radi studija ili posla i tako ostanu u državama poput Njemačke, Austrije, Švicarske i ostalih. Švedska je još jedna značajna destinacija za južnoslavenske narode u potrazi za znatno boljim životom dalje od korupcije, kriminala, neimaštine i raznih nepravilnosti Balkana. Jedna srpska porodica se kompletno odselila u Švedsku i to poprilično nedavno. Život nije bio baš jednostavan, jer su skandinavske zemlje ipak razvijenije ali je zato i život u njima znatno skuplji. Oni su morali da rade svašta da prežive i vremenom su sve doveli u red i počeli da dobro žive.

Bilo ih je troje u toj porodici i kćerka Julija, jedinica, je vremenom upoznala dečka po imenu Stefan koji je također s Balkana. Iako su prihvatili Stefana, nešto ocu nije baš odgovaralo kod njega – bilo mu je sumnjivo kako je dečko bogat a nema nikakav posao.

Došao je do šokantnog otkrića da je Stefan zapravo narkoman koji se bavi i dilanjem droge pa se tako uspio obogatiti. Otac je prijavio svog zeta i on je potom uhapšen, a na ovaj način je spasio svoju kćerku mezimicu Juliju od potencijalno katastrofalnog braka i života sa kriminalcem. Šta vi mislite o ovome?