OTAC NIJE NI SUZU PUSTIO NA SAHRANI! Najbolnija ispovest Ibrahimovića: Sav novac i veze mi nisu pomogli sprečim SMRT brata!

0

Zlatan Ibrahimović, poznati fudbaler na poziciji napadača, iz Švedske trenutno igra za Milan. O njegovom životu se dosta zna s obzirom da je javna ličnost, a baš nedavno je izašao film koji pobliže pokazuje njegovo odrastanje i cijeli život. Iako je više puta i on javno pričao o nekim detaljima svog života, malo ko zna ovo o čemu mi danas Vama pišemo.

Naime, na zglobu ruke Zlatan Ibrahimović ima tetovažu koja je posvećena njegovom starijem bratu. Njegovo ime je Sapkoa, a preminuo je u 41. godini svog života. Na ruci Zlatana Ibrahimovića istetoviran je datum rođenja njegovog brata, a to je 30. april 1973. godine. Zlatan je svojevremeno napisao i knjigu o svom životu, a knjiga nosi naslov “Adrenalin” i tu je pisao dosta o svom bratu.

Njegov brat je imao tešku bolest kroz koju je morao prolaziti, a u “Adrenalinu” se može pročitati kako se Zlatan osjećao u tim trenucima dok je njegov brat vodio tešku borbu i kada ju je, nažalost, na kraju izgubio. Njegov brat Sapko je preminuo 2014. godine, 14 mjeseca nakon borbe da leukemijom. Zlatana je ovo mnogo pogodilo i dosta je uticalo na njegov život. Njegov brat je slučajno saznao da boluje od leukemije i poslije mnogih ispitivanja, saznalo se da boluje od agresivne leukemije.

Odmah je krenuo sa terapijama, ali je njihov otac već tad Zlatanu rekao da od njegovog oporavka, nažalost, nema ništa. Na dan sahrane, njihov otac nije ni pustio suzu za svojim sinom, a Zlatan je i taj dan i sutradan bio na grobu svog brata gdje je plakao cijelo vrijeme.