Otac musliman, a majka Srpkinja- EVO KOJE JE VJEROISPOVIJESTI LUNA ĐOGANI… SVI U NEVJERICI!

0

Luna Đogani je jedna od balkanskih Zvijezda koja je svoju slavu stekla putem rijaliti programa. Iako ima poznate roditelje, nikada se nije oslanjala na njih dvoje, pa je sama krenula da se reklamira putem Instagrama, a onda je dobila ponudu za Zadrugu.

U svom prvom pojavljivanju odmah je pobijedila i osvojila 100 000 eura. Nakon toga je shvatila d amože postati pjevačica jakog kalibra. Međutim, potrošila je cijeli novac od nagrade za album koji je doživio krah. Sve se to poklopilo sa početkom korona virusa, a onda se nakon toga vratila u Zadrugu.

Nakon što je i ta sezona gotova, ona se udala za Marka Miljkovića sa kojim ima djevojčicu. Imaju svoj You Tube kanal na kojem ajko dobro zarađuju. Nedavno se oglasila Luna i dala veliki intervju za sprski portal, gdje je pričala o svom porijeklu. Otac joj je musliman, majka pravoslavka. Međutim, uz dužno poštovanje prema ocu, ona je uvijek slavila pravoslavne praznike, pa se osjeća više srpkinjom. Išla je i u džamiju, ali to je sve od nje što ima veze sa Islamom.

Preporučujemo