OSVANUO JEZIV SNIMAK PUCNJAVE IZ ČAČKA! Prišao mladiću i HLADNOKRVO ispalio 3 metka u kolena! (VIDEO)

0

Crna hronika je i dalje najzastupljenija u celoj regiji, a Srbija definitivno prednjači u celoj priči u poslednjih par meseci. Imali smo jako puno požara, ubistava, otmica ali i drugih krivičnih dela, koja su se do sada viđala samo po američkim akcionim filmovima. Grad Čačak je u poslednje vreme na udaru velikih požara koji su u poslednja 2 meseca 2 puta pogađala ovaj grad. 

Mešutim, sada smo imali jedan jako neobičan slučaj, a on nam samo pokazuje koliko je veliki nivo kriminala i korupcije u ovoj zemlji, a Čačak kao malo i mirno mesto jednostavno nije naviklo na ovakve scene da se dešavaju u njihovom gradu. Sve se naime desilo jučer poslepodne u bašti jednog kafića, nešto iza 17 sati. 

Ovakve scene su se svakako viđale u 90 im godinama prošloga veka kada su kriminalne bande se razračunavale između sebe na ulicama, a neretko su stradali i slučajni prolaznici u kiši metaka, a scene su izzgledale kao sa divljeg zapada. Naime, na društvenim mrežama su se pojavili snimci koji su za tili čas postali viralni, naime na njemu je sedeo mladić kojem je uskoro prišao drugi muškarac u dukserici i papučama, izgledalo je kao da se znaju. Međutim, ovaj drugi je izvadio pištolj. 

Krenula je rasprava,  a onda je drugi mladić izvadio pištolj i krenuo da mu puca u kolena, treći metak ga je i pogodio a onda se dao u beg. Napadače je krenuo da trči za njim, a onda su gosti iz kafića ustali i gledali kakva je potera u pitanju i šta se dešava oko njih. 

 

Preporučujemo