OSTAVILI NOVOROĐENČE NA PIJACI I NAPISALI DA ĆE SE SRESTI ZA 20 GODINA: Priča koja tera suze na oči, a evo šta je roditelje nateralo na ovaj korak! (FOTO)

0

Najmnogoljudnija zemlja na svijetu je Kina koja je u pokušaju da smanji porast nataliteta 1979. godine uvela zakon po kojem roditelji mogu da imaju samo jedno dijete. Kao logična posljedica ovog zakona se desilo da je veliki broj djece bio napušten jer majke koje bi zatrudnile sa drugim djetetom bi znale da ne mogu da ga zadrže.

Tako je jedna žena koja je živjela u Kini nakon što je rodila svoju kćerku odlučila da je ostavi na mostu a uz nju su ostavili i poruku da će doći da je pronađu za deset ili dvadeset godina. Mala djevojčica je pronađena i smještena u sirotište a poslije su je usvojili ljudi iz Mičigena i dobila je ime Keti Poler.

Njeni biološki roditelji koji se zovu Kian Frenkiang i Ksu Lida žive u Kini sa njenom starijom sestrom koja je rođena prije politike jednog djeteta a koja je u međuvremenu ukinuta. Ketini biološki roditelji su majčinu drugu trudnoću čuvali u strogoj tajnosti a porođaj se odvio u čamcu. Nakon toga su bebu ostavili na mostu u blizini pijace i napisali joj poruku da će se opet sresti.

Roditelji iz Amerike koji su usvojili djevojčicu nisu željeli da je uvlače u cijelu priču ali se sve saznalo zahvaljujući jednom lokalnom mediju i oni su uspjeli da povežu Ketine prave roditelje sa onima koji su je usvojili. Nakon što je saznala sve Keti je odlučila da otputuje u Kinu i upozna biološke roditelje koje  je srela na srušenom mostu na kojem su je nekada ostavili.

Preporučujemo