OPERISAO ŽELUDAC U ŽELJI DA SMRŠA, PA SE ŽESTOKO POKAJAO: Sloba Vasić više ne izgleda ISTO, pevač smršao zahvaljujući OVOME!

0

Posljednjih godina se sve više poznatih osoba u našoj regiji odlučuje pokušati riješiti suvišnih kilograma operacijom smanjenja želuca a najaktuelniji slučaj je trenutno Miljana Kulić koja je na ovu operaciju išla u jednu privatnu kliniku u Turskoj ali su poslije nastupile komplikacije i u Nišu je hitno operisana i izvađena joj je slezena i još uvijek se nalazi u bolnici.

Ova operacija nije nimalo jednostavna ni bezopasna ali su je ipak uradii i Darko Lazić i Ana Nikolić ali i njhov kolega Sloba Vasić je učinio nešto lsično. Međutim kako on kaže njemu ugradnja balona uopšte nije pomogla da smrša i zbog svoje odluke da ide pod nož se pokajao o čemu je govorio i javno.

On je rekao da je njegov zahvat bio nešto drugačiji i da se nije radilo o klasičnom smanjenju želuca pri čemu se kako je njemu objasnio doktor uklanja oko dvije trećine želuca. Kod njega je urađen zahvat postavljanja balona u želudac koji zauzima mjesto u koje se smješta hrana ali se pokazalo da je njegov želudac elastičan i da se rasteže tako da ništa nije postigao ovim zahvatom.

Sada žali što ga je uopšte uradio i napomenuo je da to njegovo nezadovoljstvo nema veze sa doktorima i klinikom na kojoj je operisan nego jednostavno njegov organizam nije odreagovao kako je očekivao. Zbog toga se Sloba odlučio da provodi vrijeme u teretani i nedavno je objavio jednu fotku sa treninga i napisao je u opisu Mora se. Mnogi su ga pohvalili zbog njegovog izgleda i primjetili su da je smršao.