OPA BATO! – KONAČNO OTKRIVENO KO JE SUPRUG ANE BEBIĆ: Kupio joj STAN, DIREKTOR je ozbiljne firme i SAN JE SVAKE ŽENE!

0

Pjevačica Ana Bebić se upravo zbog ljubavi preselila iz rodne Hrvatske u Beograd a u posljednje vrijeme je jako rijetko viđamo u javnosti jer se posvetila svojoj poordici, mužu i njihovim sinovima. Ona je udata za Igora Đolića koji je direktor uspješne IT kompanije i koji joj od momenta kada je upoznao svoju ljubav pokazuje romantičnim gestama koje nisu uobičajene a koje njihovu ljubav čine još i jačom.

Ana i Igor imaju dva sina Andriju i Matiju kojima je ona u potpunosti posvećena a njen muž se i dalje trudi da joj ama baš svaki dan na neki način učini posebnim. Ona je o svom braku pričala i za jedan magazin i tada je otkrila da je njegov najromantičniji gest bio kupovina stana iz njenih snova a to je učinio dva dana pred prvi porod.

Ona je tada završila u bonici jer je morala da radi neke nalaze i analize a kada je došao po nju muž joj je rekao da ima jedno iznenađenje i da može da pogađa ako želi. Rekao je i da razmisli o tome koja bi je stvar učinila jako sretnom a ona ga je pitala da li će je voditi negdje na ručak ili je možda uzeo slobodan dan koji će provesti sa njom.

On je tada odveo u nekretninu koju su i prije zajedno gledali i koja ih je oboje opčinla ali su ipak odlučili da prije kupovine razmisle a sada ga je kupio bez njenog znanja. Pošto su im sinovi još uvijek mali njih dvoje pokušavaju da svaki dan odvoje i vrijeme u kojem će biti sami i posvetiti se jedno drugom. Ako ništa kako kaže Ana oni djecu stave ranije na spavanje, oko pola devet pa onda gledaju filmove ali i sami oko deset utonu u san.