Nedavno je cijela javnost ostala u strahu da bi slavni par, pjevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji vrlo uspješni teniser, Slobodan Boba Živojinović mogli da se razvedu. Podsjećamo da je njihova svadba bila najgledanija i da je milionski auditorijum ispratio ovako veliki i važan dan u njihovim životima.

Koliko je sve zanimalo njihovo vjenčanje govori i činjenica da je tada prekinut i Dnevnik 2 kako bi mladenci dali izjave. Nedavno je izvor blizak porodici Živojinović otkrio da je Brena svom dugogodišnjem partneru i suprugu zaprijetila da će ga javno ostaviti i da će se razvesti. Razlog tome je što se Boba zapustio i prestao je da vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Breni se to nikako nije dopadalo, prvenstveno zbog toga što je ona neko ko je uvijek u top formi i uvijek sređena, a onda i zbog toga što je njen suprug nekada bio najbolji teniser na prostorima bivše Jugoslavije, te je nedopustivo da danas tako izgleda. Spekulisao se i to da ni njihovi sinovi, Viktor i Stefan, ne žele u javnost da se pojavljuju s ocem sve dok svoju liniju ne dovede u red, te da je jedini Filip išao sa ocem svugdje u javnost i na sve javne događaje na koje bi bili pozvani.

Njegovu transformaciju svi su ispratili na promociji novog brenda pod nazivom Lady D, te su svi ostali u šoku. Boba se u potpunosti promijenio i to za kratak period, te su svi prokomentarisali da sada izgleda bolje nego ikada. Javnost jedno vrijeme nije imala priliku da vidi Bobu u javnosti jer je izgleda ozbiljno i naporno radio na svom fizičkom izgledu, koji je sada doveo do savršenstva. Kako Boba sada izgleda, ostavljamo Vam u prilogu.

Preporučujemo