Željko Mitrović je danas jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji i poznat je kako prilično egocentričan tip koji ima lude ideje. Ipak on je čovjek koji je na naše prostore prvi donio rijliti program i od toga je zaradio ogroman novac a Zadruga koja se trenutno u petoj sezoni emituje na njegovoj privatnoj televiziji Pink obara sve rekorde gledanosti.

Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da se ženio dva puta i da iz prvog braka sa tada poznatom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani ima dvoje djece dok sa sadašnjom suprugom ima dvije kćerke. Željkov sin iz prvog braka Aleksandar je godinama u sretnoj vezi sa Ivanom Đujić koja mu je rodila i kćerku Emiliju koja će za par mjeseci napuniti dvije godine i prvo je unuče Mitroviću koji ima 54 godine.

Aleksandar i Ivana ne vole biti u fokusu javnosti i o njima se jako malo piše u medijima za razliku od kćerki Željka Mitrovića koje često završe u medijima upravo zbog izbora svojih emotivnih saputnika. Tako nije poznato da li su Aleksandar i Ivana vjenčani jer je njihova svadba bla zakazana u vrijeme restrikcija zbog pandemije korona virusa pa je odgođena i  više se nije pominjala.

Ono što se zna je da Ivana sa cijelom porodicom ima jako dobar odnos. Kada je u pitanju Željko Ivana u njegovom srcu ima posebno mjesto jer mu je podarila prvo unuče koje on obožava. Inače Ivana i Aleksandar kao i ostatak porodice uživaju u putovanjima po luskuznim svjetskim destinacijama. Vaše mišljenje?

Preporučujemo