Ona mu je brisala suze zbog očevog odbacivanja: OVO je najvažnija žena u životu vanbračnog sina Miroslava Ilića, Devina (FOTO)

0

Osamdesetih godina, poznati turbo folk pjevač, Miroslav Ilić je zapao u jednu priču koja je i više nego skandalozna. Naime, riječ je o tome da je Miroslav u tom periodu bio sa Mirjanom Antonović, koja mu je zapravo bila ljubavnica u tom periodu. Ona je tada bila udata za Daniela Antonovića s kojim je dobila kćerku kojoj su dali ime Diana.

U toku razvoda braka sa Danielom Antonovićem, ona je upoznala Miroslava Ilića s kojim je u plovila u ljubavni odnos i dobila sina. Njemu su dali ime Devin, ali Devin danas ne nosi prezime od ovog poznatog narodnog pjevača nego od Daniela. Kako se šuškalo tih godina, dok je ovo sve bilo aktuelno, Miroslav Ilić nikada nije priznao Devina kao svog sina. Kako se može vidjeti na društvenim mrežama, odnos između Devina i Mirjane je i više nego sjajan danas, a isto tako i između Devina i Dijane.

Kako je Mirjana rekla, smatra da je Daniel pravi otac Devinu i Dijani i ističe da je od velike važnosti imati očinsku figuru u životima. Diana, kao starija sestra, je bila jedan dio Devinovog odrastanja uzorna sestra na koju bi se on ugledao. S obzirom da je Diana danas uspješna doktorica, tako je i Devin postao uspješan doktor danas, ugledajući se na svoju stariju sestru. Oboje su jako vezani za majku Mirjanu i uvijek joj poklanjaju pažnju, vrijeme i ljubav i kvalitetno provode zajedničko vrijeme s majkom.

Često po svojim društvenim mrežama objavljuju kako se provode, putuju i zabavljaju zajedno te se može vidjeti da su zaista izgradili sjajan odnos. Diana je uvijek bila pristupačna kada je riječ dijeljenja oca s mlađim polubratom Devinom, tako da Devin nikada nije osjetio to što ga Miroslav Ilić nije priznao kao svojim sinom.