ONA JE VRTJELA ČOLU OKO MALOG PRSTA: Bila je glavni KOMAD u Jugoslaviji, a sada ne izgleda baš najbolje- Sve je pregazilo, zaprepastit ćete se kad je vidite! (FOTO)

0

Lokice su bile poznata plesna skupina u vrijeme Jugoslavije i znale su veoma često da plešu i za samog Tita, ali su se najviše proslavile dok su bile plesna pratnja Zdravku Čoliću za vrijeme njegovih turneja sedamdesetih i osamdesetih, a veoma su često učestvovale kao plesna grupa i u mnogim TV emisijama zabavnog i muzičkog karaktera. Muškarci su naprosto ludjeli za njima, i nikome nije bilo svejedno kada bi se u trikoime te ljepotice pojavile na sceni. Svi su ih voljeli, ali jedna od njih je bila posebna miljenica popularnog pjevača.

Njeno ime je Jelena Tinska i svojevremeno su je smatrali za jednu od najljepših žena na ovim prostorima. Ona nije imala baš najljepši život i može s ereći da je preživjela baš sve i svašta. Prvi brak je zasnovala sa Dragoslavom Lutovcem, sa kojim je u dvije godine braka dobila i dvije kćerke kojima je dala veoma zanimljiva imena, Milica Zelda Tisnka i mlađa Ljubica Jentl Tinska.

Imala je i veoma burnu vezu sa glumcem Igorom Pervićem koji je bio ovisnik o drogama, ta je veza trajala neko vrijeme, sve je puklo kada je digao ruku na nju jer nije više željela da finansira njegovu ovisnost. Ljubavni život joj je bio zanimljiv i nikada nije krila kada joj se neki muškarac sviđa, pa čak i ako je u pitanu muškarac koji je u braku

Ona je danas, kako kaže ostvarena žena i bavi se glumom, radi kao voditeljica te piše svoje kolumne i knjige i veoma često radi i na filmu i u pozorištu. Kažu da su je njene loše veze učinile jačom ženom, te da sada zna da život živi punim plućima u društvu svojih kćerki.

 

.

 

Preporučujemo