ONA JE UNUKA PROROČICE BABA VANGE- Nekada je bila kraljica splavova, žarila je i palila Srbijom, da bi NAKON TOGA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA- Evo kako danas izgleda (FOTO)

0

Danijela Vranić (45) jedna je od pjevačica koja je bila poznata po tome da je na svojim nastupima uvijek znala da napravi dobar štimung, a nakon što je 2006 izdala svoj album postaje megapopularna, te joj tada mnogi predviđaju veliku karijeru. Međutim, u jeku popularnosti ona odlučuje da se povuče sa scene. Ona priznaje da nikada nije bila spremna za scenu i da je uvijek bila za miran život bez medija i fotografa, i dodala je da je veoma ispunjena sa životom kojeg danas živi. Govorila se da je miljenica žestokih momaka, ali na tu temu je jednom ispričala, kako je sva njihova udvaranja veoma oštro odbijala:

” Svima! Rekla sam svakom ko je pokušao da mi nametne tako nešto. Jednostavno sam rekla da to nije muzika, i nikad nisam bila izričita i bezobrazna prema njima. Mi smo se svi srodili tako, oni su svakodnevno dolazili da me slušaju i prihvatili su te moje stavove. Ja sam željela da se ljudi zabave i dobro provedu na mom nastupu, a ne da pravimo probleme i izazivamo takve situacije, a upravo bi se to desilo da sam ispunjavala želje i pjevala sve što bi neko poželio. Baš zbog svega toga, ja sam to što jesam”

Njen život je bio prepun skandala, ali najveći je bio onaj kada je 2012. godine uhvaćena da vozi pod dejstvom alkohola. Tada je ona imala 1,84 promila alkohola u krvi, te se tada pisalo kako je bila bahata, kako je prijetila policiji, te da ih je vrijeđala, nakon čeka su je policajci priveli i uhapsili. Bila je u zatvoru jednu noć, a ona je kasnije pričala kako nije bila u zatvoru zbog alkohola. Zbog svoga posla joj se i zdravlje pokvarilo, otišla joj je štitna žlijezda, koja joj je prouzrokovala hormonski poremećaj, pa se pjevačica ugojila zbog svega toga, da bi se nakon toga oba povukla sa svene i njeno zadnje pojavljivanje je bilo 2016. godine

Ona je u nekoliko navrata u medijima isticala kako je ona unuka poznate proročice Baba Vange, ali da pravu istinu samo odabrani znaju. Na kraju se saznalo da je Baba Vanga u stvari bila tetka Danijelinom ocu

 

 

 

 

Preporučujemo