ONA JE NAJPLAĆENIJA SRPSKA GLUMICA: 3 godine radi svaki dan po 12h sati! Nikad nije priznala ko je otac njenog sina!

0

Na našim prostorima postoji mnogo talentovanih ljudi, moglo bi se reći da ih čak ima u izobilju. Nažalost, nakon raspada bivše države, trenutne južnoslavenske države ne mare za tim ljudima i zato ih izvoze vani kao jeftinu radnu snagu jer kod kuće ne mogu da zarade dovoljno za normalan život.

Srećom, neki talenti su odrasli u Jugoslaviji i imali dovoljno prilika da svoj talenat učvrste vještinama i tehnikama koje će im uvijek pomagati, a glumci posebno spadaju u tu kategoriju. Domaći glumci iz tog doba su još uvijek aktuelni, a trenutno je jedna od njih i najplaćenija na našim prostorima. Glumica po imenu Milica Milša dobila je dvije stotine dvadeset i sedam hiljada eura za svoju glumu u seriji “Igra sudbine”, ali se obavezala na dvadeset i dva radna dana mjesečno po dvanaest sati. Tako je sebi dala puno obaveza, ali je sada najplaćenija glumica na Balkanu pored Mikija Manojlovića.

Sada će krenuti snimanje četvrte sezone, a sve ovo je nevjerovatno za Milicu koja se inače preziva Isaković, a Milša nosi kao nadimak koji joj je mama dala. Htjela je zapravo biti balerina, ali nije mogla jer je patila od skolioze u osnovnoj školi, a kasnije se odlučila za glumu.

Prije glume je studirala francusku književnost, a pošto su joj otac i majka bili slavni pisac Antonije Isaković i spisateljica Leposava Milanin Isaković, pa samim tim nema problem biti okružena slavnim ljudima. Zato kaže da je nije šokirao susret sa princezom Dianom i princom Charlesom prije mnogo godina na Cannesu.